dilluns, 11 d’abril del 2011

5a TROBADA D'EMBARCACIONS TRADICIONALS DE VELA LLATINA

Els dies 9 i 10 d'abril ha tingut lloc la trobada de barques del Moll d'Alcúdia.
Amics de la Mar de Menorca hi hem participat amb tres bots: San Fernando (bot construït l'any 1892), Estel i Llatina.

(Participació menorquina)

El dissabte matí, després d'aclarir les barques es va donar la sortida i vam navegar per la badia.

 





Totes les tripulacions van dinar damunt la coberta del llaüt Balear del Consell Insular de Mallorca.
A la tarda, en David Oliver, exdirector de la revista de patrioni marítim "Mardemars", va presentar el seu llibre "La mar quotidiana: cartes d'un pescador".
El diumenge també es va sortir a navegar fins el migdia, es van posar les barques sobre els remolcs i a les cinc agafàvem el vaixell d'ISCOMAR cap a Ciutadella.








Un cap de setmana ben intens.
Volem agrair a l'Associació Cultural Amics de n'Agustina, organitzadiora de la trobada, les atencions rebudes durant l'encontre. A ISCOMAR (patrocinador de la trobada) les gestions pel transport de les embarcacions i tripulacions dels bots. Al Consell Insular de Menorca pel lot de productes menorquins per degustar les tripulacions durant la trobada. També al Club Alcudiamar i la Capitania Marítima del Port d'Alcúdia per facilitar-nos la infraestructura per avarar les embarcions i els llocs d'amarratge de totes les barques participants juntes en un lloc rellevant del port. A l'Ajuntament d'Alcúdia, i en especial la regidoria de Cultura, per totes les atencions i gestions que van fer perquè les nostres embarcacions poguessin participar, un any més, a la Trobada del Moll d'Alcúdia.